Samen voor het beste resultaat!

Poiesz Actie!!

Geachte leden

G.S.V.S moedigt mensen aan om Jeugd Sponsor Munten te sparen door boodschappen te doen bij Poiesz

Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van G.V.S.V helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen. Via de Facebookpagina van Poiesz kunnen mensen ook op ons stemmen en aan het einde van de Jeugd Sponsor Actie krijgen de 50 verenigingen met de meeste stemmen 500 extra sponsormunten. Onder de stemmers worden elke week 5 Poiesz waardebonnen verloot t.w.v. € 100,-

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van G.V.S.V., hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdafdeling.

Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van (naam sportclub of vereniging) is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Joure De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 6 februari t/m 2 april 2017 bij Poiesz supermarkten.

Met Vriendelijke groet,
Bestuur G.V.S.V.